İnstagram'da Silinen Fotoğrafları ve Mesajları Geri Getirme

İnstagram'da Silinen Fotoğrafları ve Mesajları Geri Getirme

İnstagramda Silinen Fotoğrafları ve Mesajları Geri Getirme

İnstagramda birçok kişi sildikleri fotoğraf ve mesajları geri getirmeyi istemektedir. Bu noktada İnstagramda silinenleri geri getirme özelliğinin aktif olması pek çok İnstagram kullanıcısı tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılanmıştır. Artık İnstagram kullanıcıları yanlışlıkla sildikleri ya da sildikten sonra pişman oldukları gönderileri yeniden kurtarma fırsatına sahiptirler. Bunun için yapılması gereken oldukça kolay işlemler bulunmaktadır. Bu basit adımları yapan İnstagram kullanıcıları sorunsuz bir şekilde daha önceden silmiş oldukları gönderilerini geri getirme imkanına sahiptirler. Bu sayede de olası bir pişmanlık yaşama durumu da ortadan kaldırılmıştır.

Yapılan yenilikler ile birlikte artık İnstagram kullanıcıları silmiş oldukları gönderileri kurtarma imkanına sahiptirler. Ancak bu konu hakkında bilinmesi gereken önemli bir detay bulunmaktadır. İnstagram üzerinden silinen gönderilerin yeniden kurtarılması için belirli bir günü geçmemiş olması gerekir. 30 günü geçmemiş ve silinmiş instagram gönderilerini kurtarma işlemi söz konusudur. Böylelikle de İnstagram kullanıcıları her ne kadar silmiş olsalar bile 30 günü geçmemiş olması şartı ile silmiş oldukları gönderileri yeniden kurtarma imkanına sahiptirler.

Silinen İnstagram Gönderileri Nasıl Geri Getirilir?

Gelen yeni özellik ardından pek çok İnstagram kullanıcısı silinen İnstagram gönderilerini getirme işleminin nasıl gerçekleştirildiğini merak etmektedir. Bu noktada kullanıcıların gerçekleştirmeleri gereken adımlar da son derecede basittir. Bu basit adımları tamamlayan kullanıcılar sorun yaşamadan hesaplarında daha önceden silmiş oldukları tüm gönderileri yeniden kurtarabilirler. Bu noktada bilinmesi gereken önemli detay ise silinen gönderilerin geri kurtarılması adına silinmesi üzerinden 30 günü geçmemiş olmasıdır. Gönderilerin silinmesi üzerinden 30 günü geçmemiş ise eğer kullanıcılar aşağıdaki adımları takip ederek kolaylıkla silmiş oldukları instagram gönderilerine yeniden erişebilirler.

  • İnstagram açılarak hesaba giriş yapılır.
  • Girilen hesapta ayarlar kısmına girilir.
  • Ayarlar kısmında yer alan hesaplar bölümüne tıklanır.
  • Hesaplar kısmına tıklandığı zaman ekrana çıkan alanda İnstagram son silinenler bölümü kullanıcıların karşısına çıkacaktır.
  • Son silinenler bölümüne gelen kullanıcılar son 30 gün içerisinde silmiş oldukları gönderileri görebilmektedir. Böylelikle de bu gönderiler arasından kurtarmak istedikleri gönderileri
  • seçerek yeniden yayınlayabilirler.

 

İnstagram Silinen Gönderileri Kurtarma Avantajları Nelerdir?

Pek çok kullanıcı İnstagram üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ardından vazgeçerek ya da yanlışlıkla bu paylaşımları silebilmektedir. Bu noktada pek çok İnstagram kullanıcısı silmiş oldukları bu gönderileri yeniden yüklemeyi istemektedir. Eskiden bu işlemler her ne kadar mümkün bir durum olmasa bile artık kullanıcılar en kolay biçimde hesaplarında son 30 gün içerisinde sildikleri gönderileri kurtarabilmektedir. Bunun için gerekli olan basit adımları tamamlayan kullanıcılar en ufak bir sorun bile yaşamadan en kolay biçimde silmiş oldukları gönderileri yeniden kurtarabilirler.

İnstagram Silinen Hikayeler Kurtarmak Mümkün mü?

Gönderiler için İnstagram platformunda gelen yeni özellik ardından pek çok İnstagram kullanıcısının merak ettikleri konulardan bir tanesi de İnstagram silinen hikayeleri kurtarmak mümkün müdür sorusu olmaktadır. Silinmesinin üzerinde 30 gün geçmeyen instagram gönderileri hesap alanında son silinenlere girildiği zaman yeniden kurtarılabilmektedir. Pek çok kullanıcı bu durumun hikayeler alanında da geçerli olduğunu düşünmektedir. Ancak ne yazık ki İnstagram gönderilerinin geri getirilmesi durumu hikayeler için de geçerli olan bir durum değildir.

İnstagram üzerinden paylaşılan gönderiler her ne kadar 30 gün içerisinde geri kurtarılabilse de silinen hikayeler de gönderilerde olduğu gibi yeniden kurtarılamaz. Bu nedenle de İnstagram kullanıcılarının her ne kadar gönderiyi silmek gibi eylemleri bulunsa bile hikayelerini silmeden önce iyi düşünmeleri gerekir.